Kurban bayramı ile ilgili sözler

Rabbimin sevdiği sevdirdiği sevindirdiği ve razı olduğu kullardan olabilmek ümidi ve niyazı ile kurban bayramınız mübarek olsun.

Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar sağlıklı mutluluk ve esenlikle dolu günler dilerim.

Mutlulukla karşıladığımız küslerle kucaklaştığımız küslerle barıştığımız neşeyle kutladığımız sevinç, sağlık, huzur dolu nice bayramlara.

Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm  günü.

Yüreğine damla damla umut günlerine bin tatlı mutluluk dolsun, sevdiklerin hep yanında olsun yüzün ve gülün hiç solmasın  kurban bayramın kutlu olsun.

En delice esen seher yeli en güneşli günler en parlak gecedir bayramlar  yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak merhabadır bayramlar kurban bayramınız kutlu her şey gönlünüzce olsun.

Sevinç ve huzur dolu bir umutla  geldi kurban bayramı bu ne güzel ayın mübarek bayramı bizlere mutluluk huzur güzellikler nasip etsin, bütün müslümanlara hayırlı kurban bayramı diliyorum.

Hayırlı bayramlar  her şeye kadir olan yüce Allah, bizleri doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! hayırlı bayramlar.

Sana kurban olurum diyenler! kurban bayramı geliyor göreceğiz bakalım delikanlıları.

Tüm yürekler sevinç dolsun umutlar gerçek olsun acılar unutulsun dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

Kurban bayramında bir ekmeği paylaştık sizinle şimdi kurban bayramında  da yine sizlerl olmanın  mutluluğu içindeyim Allah hepimize uzun ömürler versin ve nice kurban aylarına ve bayramlarına birlikte girelim amin.

Heyecan ve özlemekle beklenen kutsal  kurban bayramı geldi, hoş geldi. Mübarek bayramı ulusumuza sağlık huzur, mutluluk, bolluk ve bereket  getirsin  hayırlı bayramlar dileğiyle.


Küslerin barıştığı sevenlerin bir araya geldiği rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan kurban bayramınız kutlu olsun.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Mübarek kurban bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Ya rabbim! gül gibi görünüp diken gibi batandan, dost gibi görünüp yılan gibi sokakdan sana sığınırım.

Kardeşliğin doğduğu sevgilerin birleştiği belki durgun belki yorgun yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.

Gönüller bir olsun bu mübarek ayda düşüncelerimiz  hem fikir olsun Allah'ın yolunda  hayırlara vesile olsun bu mutlu gün tüm müslümanlara kurban bayramınız mübarek olsun canım dostlarım.

Dostluğu sevgiyi ve geleceği  aşımız ekmeğimizi soframızı hüzünümüzü acımızı yalnızlığımızı paylaştığımız birlik ve beraberliğimizi dostluk ve kardeşliğimizi en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek kurban bayramınız  tebrik eder mutluluklar dilerim.

En güzel anıları birlikte paylaşmak dileği ile en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile mübarek kurban bayramınız kutlarız.

Kurban bayramı ile ilgili sözler, kurban bayramı ile ilgili laflar


Bu Sözleri Paylaş

0 Yorum

Yorum yaparken konuyla alakalı olmasına lütfen özen gösterelim.