Regaip kandili ile ilgili sözler

 Kandil Dua'sı Allah'ım!  bu mübarek gün hürmetine bizi çok sabreden çok şükreden, kullarından eyle. Seni çok analım, ömrümüz sevdiğin razı olacağın işlerle(amellerle) geçsin sıhhat ve afiyette daim eyle sevdiklerimizi bize bağışla şüphesiz senin her şeye gücün yeter amin.

Mevla, çekirdeğe orman gizlemiş, yılanın zehrine derman gizlemiş, tahıl tanesine harman gizlemiş mübarek gecelere cennet gizlemiş Hayırlı kandiller.

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin, kandiliniz mübarek olsun.

Regaip kandilinin, hayatımıza yeni ufukların açılmasına ve vesile olması dileğiyle...

Bu değerli kandil gecesinde kainatın yaratıcısı ve alemlerin rabbi olan bağışlayıcı yüce Allah (c.c) tüm dualarınızı kabul etsin Regaip kandiliniz hayırlı olsun.

Regaip kandili! Bu gece, üç ayların müjdecisi Regaip kandili, dualarınız kabul Regaip kandilimiz mübarek olsun.

Ezan tüm insanlığa okunur, üstüne alınan secdeye gider hayırlı kandiller.

Derdin sendedir bilmezsin, çaren sendedir görmezsin evrende bir noktayım sanırsın tüm alemler kainat sen de özetlenmiş görmezsin hayırlı kandiller.

Tüm Müslüman aleminin mübarek Regaip Kandili'ni kutluyorum bu hayırlı günde  Allah 'barış huzur, sağlık nasip etsin. Hayırlı kandiller

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla' ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Regaip kandiliniz hayırlı olsun.

Mübarek aylara selam olsun, selam olsun Ey Regaip tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle hayırlı kandiller.

Bütün ömrünüzün kandil geceleri gibi mutlu ve huzurlu geçmesini dilerim Regaip kandiliniz hayırlara vesile olsun.

Sonsuz merhamet ve rahmet gecesinden bir damla da rabbim herkese nasip etsin Regaip kandilini kutlu olsun.

"Şüphesiz Allah'ın gökleri ve yeri yarattığı günkü yazısına göre ayların sayısı on ikidir, Bunlardan dördü haram aylardır işte bu, Allah'ın dosdoğru kanunudur, öyleyse o aylarda kendinize zulmetmeyin.

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece secdeye varıp huzura erince şu fakiri de an bu gece Hayırlı Kandiller...

Yüreklerde kim bilir ne acılar ne umutlar ne kırgın hayaller var Rabbim hiç kimsenin umutlarını soldurmasın Ragaip kandiliniz mübarek olsun.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim,Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece gözler sevinç yaşlarıyla dolacak kandiliniz mübarek olsun, dualarınız kabul olsun.

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir, yıl vardır bir günden kısa gelir bire bin yazdan Regaip geceniz hayırlı olsun.

Yüce Allah mübarek Regaip Kandili hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisiniz nasim ve müesser eylesin Hayırlı kandiller.

Regaip Aşk'tır. Allah'a uzanan kutsal bir yoldur Şuuru ile nefes almanız dileğiyle aşk'ımız mübarek olsun.

Regaip kandili ile ilgili mesajlar, Regaip kandili ile ilgili sözler


Bu Sözleri Paylaş

0 Yorum

Yorum yaparken konuyla alakalı olmasına lütfen özen gösterelim.