Regaip kandili ile ilgili sözler

 Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını yüce Mevla'ya sunacağı ve o'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Regaip Kandiliniz hayırlı olsun!

"Kim ilim öğenmek için yola çıkarsa, Allah Teâlâ ona cennet yolunu kolaylaştırır."

Ne kadar çok insana güvenirsen o kadar çok yaran olur. Güven, insanı öldüren en sinsi mikroptur.

Rabbim Recep ayının ilk gecesi Hürmetine; Duası kabul olmuş bir kul sevinci yaşat bize.

"Beş gece vardır ki, bu gecelerde yapılan dualar reddolunmaz. Cuma gecesi, Recep ayının ilk gecesi Şabân ayının on beşinci yani berâat gecesi ve bayram geceleri."

Ağaçtan dökülen her yaprak duacınız, Kur'an-ı Kerim yoldaşınız olsun, Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Ezan tüm insanlığa okunur üstüne alınan secdeye gider Hayırlı Kandiller.

Rabbim, beni mağfiret et bana rahmet et, bildiğin bütün kusurlarımdan geç, onları bağışla, şüphesiz sen en yüce ve en  kerimsin. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, sen imdat eyle, sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle.

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun Kandiliniz mübarek olsun.

Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun,  kabuslar senden uzakta, melekler başucunda dursun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul Regaip Kandilin Mübarek olsun.

Regaip istemek demek, bizde hayırlar isteriz ya Rab, biz de bağışlanmak dileriz ya. Rab, bizleri de affeyle bizlerce de hayırlar vesilesiyle. Regaip Kandiliniz Mübarek olsun.

Sabır, sadece zorluklara tahammül etmek değildir. Sabır, gücümüz yettiği halde zalim olmamaktır.

En güzel dua, başkasının haberi olmadan edilendir, adınız bugün çokça anılması dileğiyle.

Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Regaip Kandiliniz Mübarek olsun.

Allah'ın rahmetin, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun makamınız firdevs, dualarınız kabul olsun.

"Yükün altında eziliyorsak bunun sebebi yükün ağırlığı değil, o yükü nasıl taşıyacamızı bilmemektir. Yoksa Allah kuluna zulmetmez.

Rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde düşen damlaların sizi ailece sırıl sıklam etmesi dileğiyle.

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin geçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandiliniz mübarek olsun.

Regaip kandili ile ilgili mesajlar, Regaip kandili ile ilgili sözler


Bu Sözleri Paylaş

0 Yorum

Yorum yaparken konuyla alakalı olmasına lütfen özen gösterelim.